Brandportaal

huisstijl bewaking

Marketing gemakkelijk gemaakt

  • Al je ontwerpen op 1 plaats
  • Onmiddellijk online bestellen
  • Consequente huisstijl

De XXL marketing portals zijn een online systeem dat heel wat voordelen biedt voor bedrijven met een uitgebreide huisstijl, bedrijven met veel werknemers/franchisenemers of bedrijven met meerdere vestigingen.
 
De marketing portal is een afgesloten werkomgeving waar je je communicatieproducten zoals visitekaartjes, folders, roll-up banners, … raadpleegt, aanpast en bestelt. Door het ingebouwd bewerkingsprogramma personaliseer je uw drukwerk waar nodig en dit altijd binnen het kader van de huisstijl.

Verkenningsgesprek inpannen?

Jouw marketing automatiseren?

Demo inplannen?

Huisstijl bewaking

Een brand portal of marketing portaal is de ideale manier om al uw marketing- en communicatieproducten in één geautomatiseerd systeem te centraliseren. Het portaal/website wordt volledig aan uw eigen huisstijl aangepast. Zo heb jij, als zaakvoerder of werknemer, terug tijd om je te focussen op je core business. 

Zelfs werknemers zonder enige grafische kennis passen tekst- en afbeeldingsvelden aan volgens de geldende huisstijlregels, die je per persoon of per locatie kan vastleggen. Aan deze portal is een handige webshop gekoppeld, zodat je werknemers meteen hun marketingtoepassingen kunnen aankopen. Bij XXLprintshop ontvangen we dan een drukklare PDF die meteen in productie kan.

Contacteer een XXL specialist 

Drie redenen waarom jij een brandportaal nodig hebt

  1. Bescherm je huisstijl en identiteit.
  2. Snel en gemakkelijk ontwerpen aanpassen
  3. Besparing op grafisch ontwerp als je meerdere kantoren hebt

Functionaliteiten

  • Volledig workflow oplossing
  • Goedkeurings processen
  • Budgetbeheer
  • Print template , kant en klaar om te drukken

Enkele van onze klanten