Werkwijze

Bestel en beheer je immoborden en projectborden online

Online boekingstool

Samenwerken met XXLSign? Dat is gemakkelijk! Wij ontwerpen, realiseren, plaatsen en retourneren jouw vastgoed- en projectborden. De aansturing van dit hele proces gebeurt via jouw toegang tot het klantenportaal. Verlies geen kostbare tijd met telefoons en e-mails en bestel je reclameborden onmiddellijk via het portaal, eender waar je bent. Volg iedere stap makkelijk online, zo blijf je op de hoogte van het volledige traject.

Met XXLSign slaap je op je beide oren!

Interesse in een samenwerking met XXL Sign?

Demo inplannen

 
 
 

Bordenbeheer

Maak gebruik van onze bordenservice. Als je op voorhand een aantal immoborden laat drukken door XXLSign leggen wij deze op voorraad. In de online tool kan je de evolutie hiervan gedetailleerd opvolgen. Dit zorgt er ervoor dat wij je plaatsing nog sneller kunnen uitvoeren.

Bovendien doe je er ook financieel voordeel mee, je kostprijs per bord zal aanzienlijk dalen. De stockborden kan je gemakkelijk in het portaal bestellen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden

 
 
 

 Waarom kies je voor XXLSign?

 1. Gemakkelijk online bestellen
  Een super gemakkelijk portaal waar je in een paar minuten je makelaars- en projectborden online bestelt. Betalen doe je met je saldo, directe betaling of op factuur. Zoals jij het wil.
 2. Follow-up
  In het klantenportaal volg je makkelijk je orders op, vraag je retour aan, controleer je je krediet en check je facturen. Snel en transparant.
 3. 24/7
  Ons klantenportaal is altijd open. Je bestelt waar en wanneer je wil. Graag even telefonisch overleggen? Dat kan op werkdagen tussen 8u00 en 17u00
 4. Oplossing op maat nodig?
  Buitenreclame, binnenreclame of POS-materiaal nodig?  XXLSign staat paraat voor ieder maatwerk. Vraag je offerte. (link naar contact)

Onze betaalmethoden

Vooraf krediet kopen

Kies voor korting & gemak. Het is in het bestelportaal mogelijk een saldo op te laden waarmee je plaatsingen besteld kunnen worden. Het saldo is daarbij bruikbaar voor alle aangesloten medewerkers van uw kantoor. U kan het verloop van het krediet nauwgezet opvolgen.
 
Het werkt eenvoudig en is extra voordelig. Per aankoop ontvangt u een extra bonus. Afhankelijk van het bedrag dat u oplaad kan dit voordeel oplopen tot 10% bonuskrediet. Indien u een samenwerking op lange termijn ziet zitten is dit de meest interessante optie.

 
 
 
 
 

Online betalen

Bij elke bestelling van een plaatsing kan u deze onmiddellijk online afrekenen. Je betaalt opdracht per opdracht per krediet- of debetkaart.
U ontvangt een factuur na elke bestelling. Annuleert u een opdracht, komt het betaalde bedrag bij uw kantoorkrediet.

 
 
 
 
 
Bancontact Mastercard Visa

Achteraf betalen

Moderne technieken gaan ook hand in hand met een klassieke werkwijze. U kan ervoor kiezen een bestelde opdracht op factuur te betalen. De facturatie bundelt de opdrachten van 15 dagen.

 
 
 
 
 

Ontvang onze tarieven

Goede afspraken maken goede vrienden. Bij XXLSign weet u steeds op voorhand wat de totale kostprijs is. We stelden een vast tarief per type plaatsing op voor de totale uitvoering van A tot Z. Ontdek wat er allemaal inbegrepen is.
 
Vraag nu onze meest recente prijslijst aan. Onze diensten en tarieven zijn uitsluitend voor professionelen in vastgoed.

 
 
 
 
 

Boek online plaatsing

Ben je overtuigd dat XXLSign een meerwaarde kan zijn voor jouw kantoor. Wil je onze professionele aanpak ontdekken? Aarzel niet en maak een account aan!

Account aanmaken

 
 

Enkele van onze klanten