Reclameprojecten

voor elk budget

Reclameprojecten die opvallen

XLLSign & XXLPrintshop zijn reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de realisatie van sprekende reclame. Zowel voor binnen als voor buiten hebben wij een oplossing voor elk budget. Van ontwerp over productie tot en met de plaatsing wij realiseren het allemaal in house! Hierdoor kunnen wij hele flexibel de juiste oplossing voorstellen.

Gevelreclame van stickers over aluminium panelen tot verlichte boxletters het heeft geen geheim voor onze specialisten. Maar ook het plaatsen van vlaggen en spandoekframes kunnne we probleemloos uitvoeren in het gewenste formaat.

Binnenreclame

Opzoek naar een manier om van je werkplek een inspirerende omgeving te maken? Hiervoor hebben we tal van mogelijkheden, denk daarbij aan sprekende fotoafdrukken van je realisaties, volledig muurdekend behang voorzien van een mooie print. Ook met sickers en signalisatie wijzen wij je klanten de juiste weg.

Door onze doorgedreven productkennis hebben we zeker de oplossing waar je naar opzoek bent. Wij komen graag ter plaatste om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Ken je onze containerframes al?

Met onze contairframes kan je uw project extra laten opvallen. Onze uitgekiemd systeem tovert een werfcontainer om in een complete bilboard

Vlaggen, dat trekt de aandacht

Ons assortiment vlaggen kan op de meest uiteenlopende plaatsen gebruikt worden. Voor je kantoor, open huis maar ook op een nieuwe project mogen vlaggen niet ontbreken.

Beachvlaggen in alle formaten van recht over dropvlag tot een wave patroon, aangevuld met de juiste voet.

Baniervlaggen kan je plaatsen voor je kantoor maar wist je dat het plaatsen van een baniervlag op een werf de herkenbaarheid en visibileit van je brand sterk verhogen?

Wij geven je graag meer uitleg over de mogelijkheden?

Reclame om je wagenpark?

Wij zijn de specialist op het gebied van autobelettering. Auto reclame is een van de goedkopere manieren om je merk op te laten vallen.

Heeft u één auto of een gans wagenpark, reclame op uw wagen is onze specialiteit. Uw voertuig voorzien van reclame bestickering is een voordelige en uiterst effectieve manier om uw bedrijf in de picture te zetten.

De plaatsing kan in de garage voor levering, bij u op het bedrijf of in onze atelier. Ons montageteam verzorgt belettering in gans Belgie.

Wij gebruiken enkel topproducten van merken zoals 3M, Avery, MacTac, Hexis. Dit garandeerd een perfecte hechting en kleurvastheid, tot 10 jaar gegardeerd,  de stickers zijn zonder schade te verwijderen  als u de wagen uit dienst neemt.